Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-20-2007, 01:22 PM   #1
1 Rivet Member
1990 36' Land Yacht
High Springs , Sunny Florida
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
1990 land yacht electrical

Hi, Have several questions, By mistake we plugged ac power cord into 220 instead of 110. Heard a few clicks then nothing. After plugging into 110 some things are not working. for instance light in micro works but not clock. Beside the engenius electrical box is there another breaker box. I have read other posts that talk about another box.


nana's ride is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 01:49 PM   #2
Rivet Master
silverleeper's Avatar
1967 22' Safari
1960 Caravel
Edmonds , Washington
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,499
Images: 8

Hi, If you have power to the micro and the clock is not working the circuit is fried. Did you try unpluging the micro for a minute or so and then plug it back in? Sometimes this will help.


1973 F-250 4X4 390
1965 Chevy Suburban 454
AIR 6030
WBCCI 4258

silverleeper is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 02:31 PM   #3
Site Team
azflycaster's Avatar
1975 25' Tradewind
Dewey , Arizona
Join Date: Mar 2005
Posts: 12,037
Images: 62
Blog Entries: 1
If the unplug - plug does not work, check to see if the unit has any fuses that might have blown. If not, the unit is most likely toast. You may have fried your power converter as well.


WBCCI President 2016-2017
azflycaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Electrical problem FranceyS Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 6 08-03-2010 02:57 PM
Electrical problem--99 safari Andrew Carey Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 2 11-16-2002 02:04 PM
Wiring for electrical horn on 310 shelocta Airstream Motorhome Forums 3 09-03-2002 09:40 PM
Electrical problem resolved davidz71 Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 5 08-12-2002 08:21 PM
Electrical System Question ViewRVs Mechanics Corner - Engines, Transmission & More... 2 03-16-2002 07:39 PM

Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.