Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-15-2013, 02:41 PM   #1
New Member
 
Ridgefield , Washington
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Question Atwood Furnace 2010 23 FB FC

New here to the forum and thought I would see if anyone else is having our problem with the lack of heat to the front air duct in the bedroom. Seems like there is hardly any air coming out of the duct with the furnace running. I have checked and the ducts are in good shape with no obstructions. A majority of the warm air is directed out the front of the heater, then the bathroom, and then almost zero to the front. I noticed the design is a smaller two inch duct for the front which maybe the issue. The furnace is the Atwood 7900II. Any help is appreciated.
__________________

__________________
rcridge is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 11:21 PM   #2
2 Rivet Member
 
2009 25' FB International
East Hampton , New York
Join Date: Apr 2009
Posts: 48
Same issue - would love assistance
__________________

__________________
zevrosenthal is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2013, 06:05 AM   #3
3 Rivet Member
 
Natchitoches , Louisiana
Join Date: Jul 2007
Posts: 122
I have owned two 23 FB's since 2009 and have had the same problem with both.
__________________
jdthor is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -6. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.
Modal Click