Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-24-2013, 08:29 AM   #1
2 Rivet Member
 
SafariBez's Avatar
 
2014 30' International
Corsicana , Texas
Join Date: Oct 2012
Posts: 70
Electrical problem in Safari

We are camped in the Smoky Mountains and connected to 110 power. We have 110 power in the bedroom but not in the rest of the trailer. Fuses all good. Any suggestions would be appreciated.
__________________

__________________
SafariBez is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2013, 08:35 AM   #2
Rivet Master
 
Roadtoaster's Avatar
 
2015 30' Flying Cloud
Currently Looking...
Byhalia , Mississippi
Join Date: Apr 2006
Posts: 807
Try turning all breakers (not fuses) off, then back on.
__________________

__________________
Greg
Roadtoaster is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2013, 08:48 AM   #3
2 Rivet Member
 
SafariBez's Avatar
 
2014 30' International
Corsicana , Texas
Join Date: Oct 2012
Posts: 70
Worked! Thanks Greg!
__________________
SafariBez is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2013, 08:49 AM   #4
2 Rivet Member
 
SafariBez's Avatar
 
2014 30' International
Corsicana , Texas
Join Date: Oct 2012
Posts: 70
Worked, Thanks Greg!
__________________
SafariBez is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.