Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-28-2008, 09:50 PM   #1
New Member
 
1976 31' Excella 500
azle , Texas
Join Date: May 2008
Posts: 2
Running light problems

I have a 76 sovereign & cant get the running lights to work. My tv is a04 F350, The plug has power on my test light until I plugin then it loses power on both sides. I have wired lots of trailers before but never any rv trailers with their own power source
__________________

__________________
Wayner 76 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 11:29 PM   #2
My Grandparents Airstream
 
Andrew Selking's Avatar
 
2007 28' Safari SE
Hillsboro , Texas
Join Date: Dec 2002
Posts: 171
Images: 15
Send a message via AIM to Andrew Selking
I had this same proplem with my trailer. What I found was a bad spot in the ground wire on the trailer where the cable had been repaired many years ago, before it wen't into the trailer. Respliced it and has worked ever sense.
__________________

__________________
Andrew Selking
WBCCI #6062
International 3rd Vice President

"Airstream the Best trailer ever built."
Andrew Selking is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:30 AM   #3
Aluminut
 
Silvertwinkie's Avatar
 
2004 25' Safari
. , Illinois
Join Date: Feb 2003
Posts: 10,334
I agree. More times than not, it's usually a grounding issue if your TV and connections are checking out OK.
__________________
Computers manufactured by companies such as IBM, Compaq and millions of others are by far the most popular with about 70 million machines in use worldwide. Macintosh fans note that cockroaches are far more numerous than humans and that numbers alone do not denote a higher life form. -NY Times 11/91
Silvertwinkie is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 08:30 AM   #4
Rivet Master
 
Lumatic's Avatar

 
1971 25' Tradewind
1993 34' Excella
Currently Looking...
Estancia , New Mexico
Join Date: Feb 2005
Posts: 6,642
Images: 16
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by Wayner 76
I have a 76 sovereign & cant get the running lights to work. My tv is a04 F350, The plug has power on my test light until I plugin then it loses power on both sides. I have wired lots of trailers before but never any rv trailers with their own power source
It does sound a lot like a ground problem. It's also possible over the past 30 years of so someone messed with the wiring. As far as the "rv trailers with their own power source" the running, brakes and turn lights run off the TV not the battery in the coach.
__________________
Sail on silver girl. Sail on by. Your time has come to shine.
Lumatic is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
running light corrosion altamont Lights - Interior & Exterior 4 05-20-2008 09:03 AM
77 argosy running light wiring help? Tamara Lights - Interior & Exterior 4 05-10-2007 06:02 AM
Running Light Leaks bhunt Lights - Interior & Exterior 4 05-15-2006 12:18 PM
Running light question jcferguson Lights - Interior & Exterior 9 11-01-2005 10:07 AM
Retainer Screw on running light? stevepdx Lights - Interior & Exterior 1 02-05-2005 04:43 AM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.