Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2009, 06:24 AM   #15
3 Rivet Member
 
Currently Looking...
down south , South Carolina
Join Date: Sep 2008
Posts: 100
I always keep a 12v needle tester in the trailer. You can check if there is power on both sides of the switch by just poking the tester into the hot wire. 12v trailer light problems routinely come from the ground.
__________________

__________________
Dieselgrin is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2009, 02:54 AM   #16
3 Rivet Member
 
imeynstein's Avatar
 
1974 31' Sovereign
Texarkana , Arkansas
Join Date: Feb 2003
Posts: 224
Images: 9
Blog Entries: 3
So far, there is power to most of my outlets...I will do further investigation next week...I honestly think that most of my problem is stemming from my univolt as I have noticed there are wires spliced and those wires appear to have burned!!! I don't know what the P.o. was thinking!!! Anyway, I have taken down some of my 12V lights as I want to replace them with either led's or flourecent light strips...I tried splicing the fluorescent lights, but now the lights are not working!!! What did I do wrong???
__________________

__________________
imeynstein
imeynstein is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2009, 04:49 AM   #17
3 Rivet Member
 
imeynstein's Avatar
 
1974 31' Sovereign
Texarkana , Arkansas
Join Date: Feb 2003
Posts: 224
Images: 9
Blog Entries: 3
I guess that I will have to post photos as I have found several wires that have been taped with electrical tape that 'dead end'....I noticed that were my oven as well as the 'missing' water pump were connected are taped off as well at the kitchen light fixture...There is a red wire with a white strip on it as well as a white wire that is 'capped off' in the overhead kitchen compartment that is supposed to lead to a kitchen light over the sink...The kitchen light is no longer there and I want to replace the original kitchen light over the sink with a flourescent light....Has anyone else done this??? If so, how was it done?? Also the front gaucho light area had an old fan in it that was no longer functional---so it was removed---has anyone placed a flourescent light there??? I am beginning to suspect that my problems may be stemming from my old univolt as there is a purple wire as well as an orange wire that has electrical tape on them...The purple wire appears to have had a 'short' in it and has the outer wire insulation with what appears to be burned or charred....I am hoping to remove the tub this week in order to 'see' what the wiring situation is all about as these wires are the ones that are all taped....Do you think I need to replace these wires and if so, where do I get them???
__________________
imeynstein
imeynstein is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 11:35 PM   #18
3 Rivet Member
 
BoJo's Avatar
 
2015 25' FB International
East valley , Arizona
Join Date: Jan 2009
Posts: 145
Images: 1
Ok, so today we plug in to get ready for our maiden voyage with our 2005 Bambi Safari. All seems well until we try the bathroom lights, light over bathroom sink, and the hood light over stove. It seems like this just happened!?? So, obvious first step, change the bulbs. With new bulb, the hood light over the stove works just fine, but nothing from the other two lights. Read some of the threads here, and this seems to be a "not-so-uncommon" problem. Tomorrow, will change the fuses and hope that does it before our trip. Am I missing something else that might be relatively easy to deal with or check other than bulbs, fuses??? At least all the others work, including the fans! Thanks, BoJo
__________________

__________________
BoJo is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
B190 Coach power problem Luckydog Sprinter and B-van Forum 21 11-12-2002 01:59 PM
Inverter problem Don McKelvay Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 2 11-03-2002 06:40 AM
Low Voltage Problem kellyw Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 3 10-23-2002 07:35 PM
Yukon AC cuts out towing.... dscluchfc On The Road... 10 07-27-2002 12:01 PM
Skylight - WARNING - possible Problem apple 1 Roof Vents, Skylights & Fans 0 03-24-2002 10:16 AM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.