Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-30-2015, 03:54 PM   #1
Rivet Master
 
SilverEagle6's Avatar
 
2013 25' Flying Cloud
2008 30' Classic
On The Road To Wherever We End Up , Traveling the USA
Join Date: Nov 2013
Posts: 533
TST TPMS is dead

Without any warning of low battery life, my system died. I changed out all four batteries in the sensors on the tires and still dead. I confirmed the TV 12v plugs are good. I bought this about 14 months ago.

Any ideas on the problem or solution?
__________________

__________________
Jeanne and John, and always with us...Jake
2008 30' Classic Ltd Rear twin, 2014 Ford Super Duty
WBCCI 3100, unit 12, TAC USA-1, Escapees 129379

https://instagram.com/silvereagle3100/
SilverEagle6 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 04:36 PM   #2
cwf
Rivet Master
 
cwf's Avatar
 
1999 34' Excella
Currently Looking...
Hillsboro , Texas
Join Date: Feb 2013
Posts: 5,936
Images: 2
Contact Mike! He will resolve immediately!
__________________

__________________
Peace and Blessings..
Channing
WBCCI# 30676
cwf is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 04:43 PM   #3
Rivet Master
 
SilverEagle6's Avatar
 
2013 25' Flying Cloud
2008 30' Classic
On The Road To Wherever We End Up , Traveling the USA
Join Date: Nov 2013
Posts: 533
Sorry, who is Mike? Can you provide an email or phone number?

I am in Newfoundland with limited cell/email.

Thanks, John
__________________
Jeanne and John, and always with us...Jake
2008 30' Classic Ltd Rear twin, 2014 Ford Super Duty
WBCCI 3100, unit 12, TAC USA-1, Escapees 129379

https://instagram.com/silvereagle3100/
SilverEagle6 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 05:19 PM   #4
cwf
Rivet Master
 
cwf's Avatar
 
1999 34' Excella
Currently Looking...
Hillsboro , Texas
Join Date: Feb 2013
Posts: 5,936
Images: 2
Check pm
__________________
Peace and Blessings..
Channing
WBCCI# 30676
cwf is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 05:52 PM   #5
Rivet Master
 
SilverEagle6's Avatar
 
2013 25' Flying Cloud
2008 30' Classic
On The Road To Wherever We End Up , Traveling the USA
Join Date: Nov 2013
Posts: 533
Thanks, got it....sent him an email
__________________
Jeanne and John, and always with us...Jake
2008 30' Classic Ltd Rear twin, 2014 Ford Super Duty
WBCCI 3100, unit 12, TAC USA-1, Escapees 129379

https://instagram.com/silvereagle3100/
SilverEagle6 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 06:01 PM   #6
cwf
Rivet Master
 
cwf's Avatar
 
1999 34' Excella
Currently Looking...
Hillsboro , Texas
Join Date: Feb 2013
Posts: 5,936
Images: 2
Kewl!
__________________
Peace and Blessings..
Channing
WBCCI# 30676
cwf is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 06:45 PM   #7
4 Rivet Member
 
2011 30' Flying Cloud
Arvada , Colorado
Join Date: Feb 2008
Posts: 395
My year old TST monitor went dead. It was first suggested that I change the sensor batteries and that did not solve the problem - those batteries are expensive so I'll use the older ones again. Anyway I contacted the company and they sent me a new monitor right away. They only asked that I return the bad one with I did. Sounds like there may be a bad batch out there. Good luck
__________________
Jack46 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2015, 06:42 AM   #8
4 Rivet Member
 
2011 30' Flying Cloud
Arvada , Colorado
Join Date: Feb 2008
Posts: 395
It is another story, but my TST system really saved our butts on a 11K mile trip this spring out west. I was very happy to have made the purchase.
__________________
Jack46 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2015, 01:29 PM   #9
4 Rivet Member
 
greghoro's Avatar
 
2013 25' Flying Cloud
Wheaton , Illinois
Join Date: Aug 2014
Posts: 347
I had a failure after a few months, monitor would not work on battery power. Worked ok on 12V

TST sent me a replacement to my next campsite right away

Turned out the battery in the monitor was dead and would not charge.


Greg
__________________
greghoro is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2015, 03:05 PM   #10
Rivet Master
 
TBRich's Avatar

 
2006 19' Safari SE
Tucson , Arizona
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,483
Images: 64
We don't have that brand of TPMS, but we did recently have trouble with an upgraded receiver... it was faulty and did not get power by any means, using different power cords. That was resolved b y retruning it for another. THEN we continued to have trouble ...losing the signal repeatedly. i was about to chuck the whole thing but decided to try a different power cord. Bingo! Turns out the power cord we were using was faulty! Switched to a another and no problems since. One more thing you can check before you pull out your hair. I like easy solutions like that.
__________________

__________________
TB & Greg and Abbey Schnauzer
AirForums #21900 . Membership Chair, 4C
Unit #3954
Travel Log: AZBambi...On the Road Again
TBRich is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tst tpms mbenson1234 Our Community 30 07-05-2015 09:12 PM
Tire Minder or TST TPMS for 30' FC Beach Bum Tires 8 02-05-2015 01:25 AM
Voyager interferes with TST TPMS SteveSueMac Lights - Interior & Exterior 11 12-09-2014 09:03 AM
Tst tpms SilverEagle6 Tires 6 08-09-2014 07:22 AM
TST TPMS fit and repeater SteveSueMac Tires 6 08-17-2013 01:29 PM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.