Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-05-2013, 01:02 PM   #1
New Member
campton , New Hampshire
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Roof top airconditioner problem

My 600 Series PENGUIN Duo-Therm by Domestic roof top airconditioner mounted on my 2003 Bambi behaves rather strange. I didn't use it for a while and now when I turned it on it worked for a while (a minute or so), but only on the high setting, and then the fan stops. I can restart it by turning the nob to low settings and then back to high (again it works for a minute or so). Similar situation with the fan alone. What is wrong and how to correct it.
Thank you
voy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.