Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-31-2015, 05:59 PM   #15
Rivet Master
 
mayco's Avatar

 
1982 31' Airstream 310
champaign , Illinois
Join Date: Jun 2013
Posts: 2,760
Only the hot 12volt leg goes to the thermostat so if you checked for 12volts there I assume you found a ground. No voltage at the thermostat would mean a bad connection at the furnace (typically the 2 blue wires I believe), a bad wire going to the thermostat, or could be circuit board related. Check the easiest first, connections at the funace. Never heard of an inline fuse to the thermostat but you never know what people may do.....highly doubt it though. Did you check the voltage, incoming TO the furnace. Check that first.
__________________

__________________
mayco is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.