Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2013, 09:14 PM   #1
4 Rivet Member
 
Dan S's Avatar
 
1975 Argosy 26
Normandy Park , Washington
Join Date: Feb 2007
Posts: 281
No 120 but have 12v

I'M at a KOA and plugged in, however nothing is working inside when I plug into the outlets?

I have a power max boon docker converter and there is a remote status switch and the green light is on which says boost mode.

Any thoughts?

Thx

Dan
__________________

__________________
Dan S is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 09:24 PM   #2
4 Rivet Member
 
Dan S's Avatar
 
1975 Argosy 26
Normandy Park , Washington
Join Date: Feb 2007
Posts: 281
I'm using an adapter at the end of the argosy to take the cord from a 30 amp plug to a "regular" sized on and plugged into the KOA power. Their recepticles are bigger and appear to be 50's, therefore my cord does not work....c,Lear?
__________________

__________________
Dan S is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 09:26 PM   #3
Rivet Master
 
1974 Argosy 20
2014 20' Flying Cloud
Kooskia , Idaho
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,591
Sounds like your main 120 volt breaker is off, or the power cord is defective, or the park outlet is not on.

First, check the park outlet circuit breaker. It is usually a 30 amp one in the plug in box. Switch it off, then back on to re set it.

Second, do the same thing in your Argosy panel box. Look for the 30 amp breaker, turn it all the way off, then switch it back on.

Checking the power cord is harder, especially in the dark. Did it work when you were at home?
__________________
idroba is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 09:30 PM   #4
Rivet Master
 
1974 Argosy 20
2014 20' Flying Cloud
Kooskia , Idaho
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,591
If you are plugged into the regular (looks like an outlet in the home) outlet, it will be GFIC protected, as well as having a 20 amp breaker. Check both, the breaker and the GFIC reset. If you have not plugged your Argosy into a GFIC in the past, it could have a problem due to some leakage.

You also could go to the park office and see if you can rent or borrow a 50 amp to 30 amp adaptor.
__________________
idroba is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 09:30 PM   #5
4 Rivet Member
 
Dan S's Avatar
 
1975 Argosy 26
Normandy Park , Washington
Join Date: Feb 2007
Posts: 281
Idroba,

You nailed it. I reset the main breaker inside and I'm good now . Thanks again.
__________________
Dan S is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
12v


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.