Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-05-2011, 11:51 AM   #1
1 Rivet Member
 
2004 19' Bambi
Johnston , Iowa
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Images: 2
Electrical problem..

Took our trailer out for the 2nd time this weekend. 19ft 2006 Bambi. Everything worked fine Friday night, Sat morning the outlet above the dinette on th sink/stove side did no work and the outlet on the outside by the door did not work. Later in the day we noticed the light above the toilet stopped working. I have looked at the fuses and all seem to be fine, all other outlets/lights work. Would these 3 items all be on the same fuse? Seems odd since at opposite sides of the trailer
__________________

__________________
tmsprout is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011, 12:02 PM   #2
4 Rivet Member
 
SilverCottage's Avatar
 
2007 27' Safari FB SE
LONDON , ON
Join Date: Dec 2006
Posts: 262
I'll bet these are all on the GFI. You need to switch the breaker totally to the off position and then back up to on. It will NOT reset if you just move it from the middle position to the top position...you must go to full off then up to the top position.
__________________

__________________
SilverCottage is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011, 03:38 PM   #3
Rivet Master
 
TBRich's Avatar

 
2006 19' Safari SE
Tucson , Arizona
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,483
Images: 64
Quote:
Originally Posted by SilverCottage View Post
I'll bet these are all on the GFI. You need to switch the breaker totally to the off position and then back up to on. It will NOT reset if you just move it from the middle position to the top position...you must go to full off then up to the top position.
Ditto...on the outlet above the vanity and the one outside the door...this has happened to us...

On the bathroom light...make sure it is not turned off at the fixture...if it is, it will not come on when you hit the switch for the vanity/bathroom lights.
__________________
TB & Greg and Abbey Schnauzer
AirForums #21900 . Membership Chair, 4C
Unit #3954
Travel Log: AZBambi...On the Road Again
TBRich is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011, 08:08 PM   #4
1 Rivet Member
 
2004 19' Bambi
Johnston , Iowa
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Images: 2
Just got home from our long weekend and just read your posts. That may be the problem, since I posted originally I found that the GFI breaker was off but would not take. Did not completely turn off then turn on though, thought that the breaker was bad. Will try tomorrow and get back to you, too damn tired to start messing with it.

Thanks for your responses!
__________________
tmsprout is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Potential Problem? Pictures included palmtreegirl 1990 - 1993 Excella 51 08-12-2013 11:50 PM
Interesting Tongue Jack electrical problem Wingeezer Jacks, Stabilizers, Lifting and Leveling 15 10-12-2012 11:08 PM
Electrical problem AC related to 12 volt? starshipcruz Electrical - Systems, Generators, Batteries & Solar 15 08-28-2011 07:55 AM
Having and electrical problem with TV maybe toastie Batteries, Univolts, Converters & Inverters 4 07-30-2011 01:06 PM
Is it a water pump or an electrical problem? Taj MaHaul Water Heaters, Filters & Pumps 7 01-23-2011 08:20 AM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.