Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2015, 01:46 AM   #1
3 Rivet Member
 
Glamper1's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 141
Earphone jacks aren't working

Hi everyone.

Is there a setting required to activate the earphone jacks?

I have the 2014.5 interstate.

I've played with all of the remotes and nothing seems to drive audio to the jacks.

Thanks,

Ben
__________________

__________________
Glamper1 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2015, 04:32 AM   #2
Rivet Master
 
mandolindave's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,117
Images: 4
Maybe it's an input for an iPod, not an output for headphones
__________________

__________________
mandolindave is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2015, 04:39 AM   #3
Figment of My Imagination
 
Protagonist's Avatar
 
2012 Interstate Coach
From All Over , More Than Anywhere Else
Join Date: Dec 2011
Posts: 10,329
Quote:
Originally Posted by Glamper1 View Post
Is there a setting required to activate the earphone jacks?

I have the 2014.5 interstate.
They only work for the front television, and if it's like mine (2012) there should be a switch behind the television on the TV mounting bracket for headphone/speaker. My switch is on the passenger side of the mounting bracket.
__________________
WBCCI #1105
TAC LA-4

My Google-Fu is strong today.
Protagonist is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2015, 12:44 PM   #4
1 Rivet Member
 
2015 Interstate Ext. Coach
Waukesha , Wisconsin
Join Date: May 2015
Posts: 7
And if it's at all like my 2015, their is a switch labeled "speaker/headphones" behind the sliding door(behind the tv) and on the left bulkhead wall.
__________________
Mordux is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2015, 11:40 PM   #5
3 Rivet Member
 
Glamper1's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 141
Earphone jacks aren't working

Yes I have a speaker on or off switch directly behind TV on bracket.
When I turn TV speaker off, the earphone jackets still do not work.
My guess is some wire somewhere is loose.

Leaving tomorrow from Calif. to Vancouver BC
Hoping to have it resolved for the little one.
__________________
Glamper1 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 08:28 PM   #6
2 Rivet Member
 
gambita's Avatar
 
2015 Interstate Ext. Coach
Framingham , Massachusetts
Join Date: Aug 2014
Posts: 60
Another glitch in new AI.
Had same problem during the first few weeks of ownership of 2015 AI.
We brought it back to the dealer , connection was loose and they fix it
__________________

__________________
gambita is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help!! Disc brakes aren't working!! sequoiacoast Brakes & Brake Controllers 85 09-26-2007 10:55 AM
Why arenít you using your Airstream this weekend? breakaway Off Topic Forum 61 02-14-2007 08:25 PM
I met Glen Coombe, aren't forums great! Snadi Off Topic Forum 0 10-25-2005 09:27 PM
Air Horns aren't working kzener40 Airstream Motorhome Forums 21 06-12-2005 08:26 PM
Why aren't the grey and black holding tanks one? Kistler Waste Systems, Tanks & Totes 26 06-02-2004 04:41 PM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.