Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-17-2018, 07:49 PM   #1
1 Rivet Member
 
1959 18' Traveler
LYME , Connecticut
Join Date: Nov 2018
Posts: 8
Uploaded video plays 1 second then goes blank

Any insight? I uploaded a video (twice) and it starts playing but then goes black, stating "ad is playing", while I hear the video sound continuing.
__________________

js58traveler is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2018, 08:38 PM   #2
Well Preserved
 
overlander63's Avatar

 
1993 21' Sovereign
Colfax , North Carolina
Join Date: Jun 2003
Posts: 20,762
Quote:
Originally Posted by js58traveler View Post
Any insight? I uploaded a video (twice) and it starts playing but then goes black, stating "ad is playing", while I hear the video sound continuing.
What video?
__________________

__________________
Meddle not in the affairs of dragons, for you are crunchy, and taste good with ketchup.
Terry
overlander63 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2018, 09:34 AM   #3
1 Rivet Member
 
1959 18' Traveler
LYME , Connecticut
Join Date: Nov 2018
Posts: 8
video location

http://www.airforums.com/forums/f4/1...ml#post2188577
js58traveler is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2018, 01:22 PM   #4
kpm
3 Rivet Member

 
2018 25' International
Mound , Minnesota
Join Date: Oct 2018
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by js58traveler View Post
Plays all 58 seconds for me. I use an ad-blocker (uBlock Origin) in my browser so that may make the difference.
kpm is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A 90 second Video Tour of our 1986 25' Refurbish sgschwend Interior Restoration Forum 0 03-19-2017 12:36 AM
Uploaded attachment file full Antique Pedaler Forum Admin, News and Member Account Info 3 11-09-2015 06:56 PM
How do I remove photos I have uploaded? pauluptime Forum Admin, News and Member Account Info 1 07-18-2009 08:45 AM
Furnace goes on, TV goes off whacksplat General Repair Forum 11 05-17-2009 08:33 AM
New NT-30SP fires 10 sec. then goes out, fan on fotochop Furnaces, Heaters, Fireplaces & Air Conditioning 3 01-06-2009 08:04 PM


Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Airstream, Inc. or any of its affiliates. Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.