Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-07-2014, 02:35 PM   #43
65th Anniversary CLIPPER
 
masseyfarm's Avatar
 
1996 36' Clipper Bus
Tub City , British Columbia
Join Date: May 2009
Posts: 3,182
Images: 49
2nd time today this happened.

I was not logged in this time, and was on Steve's Classic rebuild thread changing pages to an earlier post.

Screen shot attached below.

Do you think we have a problem Houston?????????????

Dave
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Air Forums Warning 2.jpg
Views:	59
Size:	83.1 KB
ID:	209174  
__________________

__________________
"LOVE and LOSS, are two of the greatest emotions one can experience. -- I went to school to learn about "WHAT GOES UP MUST COME DOWN" but I had to live my life to learn the lesson of: 'WITH LOVE THERE WILL BE SORROW'."
David Stewart. (after loosing my NAVIGATOR)
masseyfarm is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 03:12 PM   #44
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
If you Google upgradient you will find many links from forums whose members are reporting being redirected to upgradient.com. Apparently both you and I have software installed that warns of of the redirect rather the just sending us there. I don't know what happens if you go there, and Im not to try and see. Apparently IE-11 has such a feature built in.

These posts in other forums lead me to believe that there is some kind of virus or other type of malware that is infecting forums software. Dave, you might find these posts interesting, because some make reference to adware.


Ken
__________________

__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 03:47 PM   #45
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Quote:
Originally Posted by Ag&Au View Post
If you Google upgradient you will find many links from forums whose members are reporting being redirected to upgradient.com. Apparently both you and I have software installed that warns of of the redirect rather the just sending us there. I don't know what happens if you go there, and Im not to try and see. Apparently IE-11 has such a feature built in.

These posts in other forums lead me to believe that there is some kind of virus or other type of malware that is infecting forums software. Dave, you might find these posts interesting, because some make reference to adware.


Ken

When I think about it, I believe my problems started about the time I first encountered those in-thread ads. Coincidental, perhaps?


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 07:56 PM   #46
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
there are some typos in my previous posts.
The proper Google search argument should be upgradienk which is what appeared in Dave's warning dialog.


I apologize for any confusion my typos may have caused. The general idea I am getting from browsing the Google results is that tech support at more than one forum believes that some commonly used adserver may have been hacked and is redirecting users to the upgradienk web site rather than whatever ad they are supposed to go to when they click on the ad. This upgradienk web site has only been up a few days, but is receiving a fair number of hits. It has less than 50% rating of the web security reporting sites I checked, which means it is highly suspect. I have seen no account of what happens when one goes there, but it seems likely to me that it will try to download some type of malware. It is possible that it could quickly download something and then pass the user on to where he expects to go thus making it appear normal. right now I am going to do a full security scan on my computer.


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 09:15 PM   #47
65th Anniversary CLIPPER
 
masseyfarm's Avatar
 
1996 36' Clipper Bus
Tub City , British Columbia
Join Date: May 2009
Posts: 3,182
Images: 49
I have just done that. A full clean and deep scan, and I have no issues to report.

What about these adds that activate when you accidentally pull your mouse across them? Most are some type of video. I don't like them but they are everywhere, even the newspapers.

Like everything else in this life, someone will always screw up a good thing! and usually over greed.

Dave
__________________
"LOVE and LOSS, are two of the greatest emotions one can experience. -- I went to school to learn about "WHAT GOES UP MUST COME DOWN" but I had to live my life to learn the lesson of: 'WITH LOVE THERE WILL BE SORROW'."
David Stewart. (after loosing my NAVIGATOR)
masseyfarm is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 09:35 PM   #48
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Quote:
Originally Posted by masseyfarm View Post
I have just done that. A full clean and deep scan, and I have no issues to report.

What about these adds that activate when you accidentally pull your mouse across them? Most are some type of video. I don't like them but they are everywhere, even the newspapers.

Like everything else in this life, someone will always screw up a good thing! and usually over greed.

Dave

Boy that's a true statement.


One thing to keep in mind: If this is really a thing going on and as it appears, it is only a few days old, it is highly likely that the malware's fingerprints may not be in the Antivirus program's database yet. I have a quick scan scheduled every night, and am going to do a full scan every few days for a while.


Supposedly my antivirus protection checks every download to my computer and warns me if something's dangerous. That is if it knows about it yet.


There is another possibility. That would be that this is all harmless and this new web site may be benign, but is being flagged as dangerous by malware detection software, because it has low security rating because it is so new. I'm not betting on that though.


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2014, 12:13 AM   #49
Rivet Master
 
Smartstream's Avatar

 
1982 28' Airstream 280
Port Angeles , Washington
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,188
Like you guys my emoticons are acting up and posting pictures is acting very strange. I have not had the upgradienk screen come up but I haven't clicked on any adds. The strange thing is the reply to thread boxes now have black border lines around them instead of the normal blue lines. Also yesterday the portal screen would sometimes come up with black lettering in the thread titles and other times the normal blue lettering. This all started with the in thread adds. Very strange but I sure wish it would stop and get back to normal.
__________________
Cheers, Dan
________________________________________


"Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people's money. It's quite a characteristic of them."
~ Margaret Thatcher ~
Smartstream is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2014, 05:52 AM   #50
Rivet Master
 
richw46's Avatar
 
2006 23' Safari SE
Lexington , Kentucky
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,581
Images: 6
I do not have any problems with posting, emoticons etc. using Firefox, but, if I click [More] to see the other icons, then click it again, it won't list additional icons until I choose an existing icon, which then opens the [More] icons window again and I can select one of those.

Using IE, sometimes I cannot select or drag any emoticons to the post. Other times I can drag them to the post but not click them.

After this last IE upgrade I have found that many sites have issues with it and I had to switch to Firefox. Some sites don't even recognize IE 11, they think it's a much older browser. The site for my son's university won't even let us log in using IE.

I don't see the black border around replies in either browser.
I'm not getting any warning pop-ups.
I am using the Enhanced Interface - Full WYSISYG
__________________
-Rich

Rich & Yvonne
2006 Safari SE -Dora-
2004 4Runner SE

richw46 is online now   Reply With Quote
Old 04-08-2014, 09:04 AM   #51
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Well the frustrating thing here is that things are not constant. Things being messed up is something I can adapt to as long as I can learn the new messed up rules. Everytime I open the reply box I seem to encounter a different set of messed up stuff. Right now I have the black borders. I can drag but not pop an emoticon. I can seem to do most other things, I would routinely do. However, if I hit enter at the end of a paragraph, I get no line space. If it hit enter twice, I get one line space on the edit screen when I post it it displays as two line spaces. If I want a single line space I must edit the post and delete the extra line spaces. I'm sure if I try again in a couple hours conditions will be different.

My couple hour long deep virus scan turned up nothing.

I use both IE 11 and chrome with essentially the same results. I used to get some of the warnings about IE 11 being an unsupported old browser, but haven't seen one in quite awhile. I think that gradually websites are being changed to recognize it.

I am wondering how wide spread this actually is. There seem to be only a few of us who notice it, but I wonder how many others don't realize anything is different or haven't stumbled upon this thread.. I think that it is very possible that this sequence is started by either intentionally or inadvertently clicking one of the ads, perhaps a particular one.

When I stripped my browser down and disabled all the add-ons , I ensured that adblock plus was completely removed from the computer. I experienced no improvement in the operations of anything here on Airforums except I saw all the ads. The fact that I get identical results on two different browsers on two different computers leads me to believe the problem is with this site. I also get normal behavior on other forums I check in on.

When I received the email referred to earlier in this thread from Social Knowledge, I sent a reply saying that they did not solve the problem. Last night I received an email saying that someone from tech support would visit Airforums and look into the reported problems

Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2014, 11:11 AM   #52
Site Team
 
Janet H's Avatar

 
1964 26' Overlander
1964 19' Globetrotter
Eastern , Washington
Join Date: Aug 2003
Posts: 11,875
Images: 90
These various issues are being looked into but for now, if you are odd looking pages, please try refreshing your screen a few times, it's a temp workaround...
__________________
1964 Overlander | '08 Touareg V6
Current Project: 1964 Globetrotter

.
Let's have a polishing party: I'll supply the trailer and buffing supplies. BYOB (bring your own buffer)

AirForums Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2014, 11:21 AM   #53
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Quote:
Originally Posted by Janet View Post
These various issues are being looked into but for now, if you are odd looking pages, please try refreshing your screen a few times, it's a temp workaround...

Thanks for the update. I will try that.


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2014, 10:26 PM   #54
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
I haven't been posting much lately. I have found that I have an actual real life that has keep me somewhat busy. However, the editor seems to be behaving more consistently. I have discovered that dragging the emoticons does have some advantages over popping them. One being that I feel I have some control over where they end up. I have not experienced any freezes of the editor in the last few days. However, I can't get the globe with the link button to work The underline and bold seem to work. so the question is: Were any changes made or did this happen by digital divine intervention?


Ken
__________________

__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My rebellious step pxlchk1 All Argosy Trailers 3 09-12-2012 09:40 PM
Collecting Emoticons AirstreamGypsy Off Topic Forum 11 08-08-2006 06:57 PM
Lots of emoticons (smileys) Rog0525 Forum Admin, News and Member Account Info 8 03-29-2005 08:52 PM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by



Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.