Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-04-2014, 04:31 PM   #29
Rivet Master
 
richw46's Avatar
 
2006 23' Safari SE
Lexington , Kentucky
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,580
Images: 6
Quote:
Originally Posted by Ag&Au View Post
I have found another annoyance.

When I post, I like a single space between paragraphs. However lately I put a single space in the post, but when I post it there is a double space, I have to edit the post to remove the extra space.


Ken
Check your settings at the bottom, is HTML code "off". If you're getting double spacing it sounds like it's "on". In HTML, hitting 'Enter' will begin a new paragraph. I'm working OK, here are my settings:

Miscellaneous Options Show your signature
Automatically parse links in text
Automatically retrieve titles from external links
Disable smilies in text

BB code is On Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


__________________

__________________
-Rich

Rich & Yvonne
2006 Safari SE -Dora-
2004 4Runner SE

richw46 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 09:43 AM   #30
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Has anyone else used the contact us link at the bottom of the portal page recently? I left two messages in the last three days via that link asking for help on this subject. Neither one was responded to in any manner. Is this normal. I know a year or two ago I was able to correspond with someone about technical forum problems in a timely manner. This combined with the fact that none of the staff has shown any interest in this problem (thread) is not very confidence inspiring.


I have found out this much so far:


The problem with having to drag the emoticons has never even temporarily gone away.


The problem with bold, underline, and italics not working can sometimes be reset by switching to the standard editor and then back to the advance editor.


Yesterday twice, the editor locked up while I was trying to post something and I had to back up and restart the whole posting process.


The problem of getting two line feeds instead of one seems to happen almost all the time, but every once in a while it works correctly for a while.


I participate in two other forums that are based on this same basic forum software and have no problem with either one. I have the problems on all three computers that are regularly used in our household. All three are windows 7 Pro and the problems are the same on Internet explorer and Chrome. There are at least two other users that have posted in this thread experiencing some of the same things.


It obviously has something to do with Airforums. Probably something is corrupt in at least a few users profiles.


I have totally cleared all cookies and all other forms of browsing history off one of the computers. Other than causing me a lot of work setting up a bunch of different websites again, it had no effect.


I know if I post a few obscene, but obscure swear words, I will get very timely response from the forums' administration. (believe me, I know some) So how about someone start a dialog with me so I don't have to resort to that to get some attention.


Ken


Edit: notice the large space between each paragraph. On each one I pressed the enter button only once at the end of the last sentence in the paragraph.
__________________

__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 10:03 AM   #31
Rivet Master
 
richw46's Avatar
 
2006 23' Safari SE
Lexington , Kentucky
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,580
Images: 6
I agree, Ken. If it's following you on all 3 computers across 2 browsers, it's the AS Forum account that has the issues. Do the others that have the same problem have any special characters in their forum names?

I contacted the admins about an issue by finding that forum and posting. I listed the most recent posts and found one in the Forum and Member Account Info forum. I clicked on the forum link and posted. I got a response within a day.
__________________
-Rich

Rich & Yvonne
2006 Safari SE -Dora-
2004 4Runner SE

richw46 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 10:31 AM   #32
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Quote:
Originally Posted by richw46 View Post
I agree, Ken. If it's following you on all 3 computers across 2 browsers, it's the AS Forum account that has the issues. Do the others that have the same problem have any special characters in their forum names?

I contacted the admins about an issue by finding that forum and posting. I listed the most recent posts and found one in the Forum and Member Account Info forum. I clicked on the forum link and posted. I got a response within a day.

Thanks Rich,


Well that's the Forum we are in now. When I last had a technical problem, the moderator who helped me was "Canoestream", but I looked at his profile and he hasn't checked into the forums for several weeks. Maybe he's the only technically inclined one there is.


Neither one has any special characters. Just for the heck of it, I checked and found that there are 322 members who have an & in their user name.


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 10:47 PM   #33
Rivet Master
 
ROBERTSUNRUS's Avatar

 
2005 25' Safari
Salem , Oregon
Join Date: Mar 2006
Posts: 7,239
Images: 18
Blog Entries: 51
Hi, I'm still having problems with happy faces and bold ETC. I thought by now a moderator would have fixed this or at least acknowledged that we have a problem. On the bright side, today was the first time in quite a while that I could click on a picture and view it. Before, I had to right click and open the link to view a larger picture. I haven't tried this lately, but I used to be able to down load four pictures at once. Now it's one at a time, like when I had dial up service.
__________________
Bob

2005 Safari 25-B
"Le Petit Chateau Argent"
[ Small Silver Castle ]
2000 Navigator / 2014 F-150 Eco-Boost / Equal-i-zer / P-3
YAMAHA 2400 / AIR #12144
ROBERTSUNRUS is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 08:58 AM   #34
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Thumbs down Some one tried to fix it for me

Quote:
Originally Posted by ROBERTSUNRUS View Post
Hi, I'm still having problems with happy faces and bold ETC. I thought by now a moderator would have fixed this or at least acknowledged that we have a problem. On the bright side, today was the first time in quite a while that I could click on a picture and view it. Before, I had to right click and open the link to view a larger picture. I haven't tried this lately, but I used to be able to down load four pictures at once. Now it's one at a time, like when I had dial up service.



Yesterday, I got sick of this BS, so I switched my editor to the standard editor using the box in my edit options page. That made the most serious errors go away (the mid post keyboard lockups) (I hope) However the display is much less an indication of what is going to post and periodic problems still pop up, but I was bumbling along.

This morning a got an email from "Airforums Support" responding to a request a couple days ago I sent via the "contact us button" asking permission to temporarily open another account to find out for sure that this was tied to my account and not my equipment.


Here is the respond:


"Please do not create another account.

I changed your account Message Editor Interface from Standard Editor to Enhanced Editor (WYSIWYG), which is what everyone should have.

I don't know why your account was different
."



I effing give up!!!, I have more productive things to spend my time getting frustrated with.


So I anticipate much less posting from me in the future.


Ken




__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 11:07 AM   #35
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
There is only one logical explanation that I can think of for this problem.
I'm am willing to bet (not very much though) that there has been a recent update (within a week or two) to the forums software that affected the Enhanced and perhaps the Standard and Basic Editors. Once the editor a user is using encounters some unknown glitch it acts weirdly and does not straighten out until everything gets set back to ground zero again. How one reaches ground zero I do not know.


I forgot to mention the message that I got this morning, showed the case as resolved/closed and referred me to http://www.socialknowledge.com/support/index.php?/airstream
Which apparently I don't have the credentials to sign in. It won't accept my Airforums ID and password.
I am amazed that no one in a position to do anything about is willing to engage in a two way exchange.



Ken


I'm sure glad I'm not stranded on a deserted island, sending an SOS.
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 01:17 PM   #36
Rivet Master
 
richw46's Avatar
 
2006 23' Safari SE
Lexington , Kentucky
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,580
Images: 6
Quote:
Originally Posted by Ag&Au View Post
Thanks Rich,
Well that's the Forum we are in now.
D'OH!!!!


Quote:
Neither one has any special characters. Just for the heck of it, I checked and found that there are 322 members who have an & in their user name.
OK, well that shoots down that theory.

Quote:
I'm am willing to bet (not very much though) that there has been a recent update (within a week or two) to the forums software that affected the Enhanced and perhaps the Standard and Basic Editors
In my programming days I always said "The last thing fixed is the first thing broken" which means exactly what you said, probably an update or patch was applied. When I first started on here, if I clicked on an image in a post, nothing happened. I had to right-click and select "open in new window" to see it. Now I can click and the picture will enlarge. We are also seeing ads mixed in with the posts so something has definitely changed.
Attached Images
 
__________________
-Rich

Rich & Yvonne
2006 Safari SE -Dora-
2004 4Runner SE

richw46 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 02:12 PM   #37
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Here is the latest little quirk:


If I want to select a block of text and make it BOLD. It will only work if I select it starting at the end of the text and going backwards. If I select it forwards, the B button does nothing. Once I make it bold, I better be happy with it, because often it fails to recognize it as bold so I cant change it back.


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 10:01 AM   #38
65th Anniversary CLIPPER
 
masseyfarm's Avatar
 
1996 36' Clipper Bus
Tub City , British Columbia
Join Date: May 2009
Posts: 3,181
Images: 49
This whole site is not becoming suspect. I have been experiencing a large number of "locks" to protect my computer from data transfer??

The most recent, just a few minutes ago shown with the page capture attached below.

I suspect these problems originate from the evasive tracking adds included within the site.

This site has a tremendous amount of useful information on it and its a shame it is being destroyed by many outside interests that have no real attachment to the products discussed. (check out those useless adds included everywhere on this site.)

I think its time someone took corrective action to clean this site up before interest SPIRALS DOWNWARD, just like WBCCI.

Dave
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Air Forums Site Warning.jpg
Views:	69
Size:	109.5 KB
ID:	209169  
__________________
"LOVE and LOSS, are two of the greatest emotions one can experience. -- I went to school to learn about "WHAT GOES UP MUST COME DOWN" but I had to live my life to learn the lesson of: 'WITH LOVE THERE WILL BE SORROW'."
David Stewart. (after loosing my NAVIGATOR)
masseyfarm is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 10:43 AM   #39
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
I got one of those a couple of days ago, but I am pretty sure it was not on Airforums. I think mine was a result of clicking on a link Google had provided in its search. I took its advice and did not continue. I assumed that it came from Microsoft security essentials, but I don't know that for sure. Did you click on a link or did it just pop up out of nowhere?


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 11:49 AM   #40
65th Anniversary CLIPPER
 
masseyfarm's Avatar
 
1996 36' Clipper Bus
Tub City , British Columbia
Join Date: May 2009
Posts: 3,181
Images: 49
I was trying to answer another thread when it happened. I just closed the page and reopened AF from my favourites.

Dave
__________________
"LOVE and LOSS, are two of the greatest emotions one can experience. -- I went to school to learn about "WHAT GOES UP MUST COME DOWN" but I had to live my life to learn the lesson of: 'WITH LOVE THERE WILL BE SORROW'."
David Stewart. (after loosing my NAVIGATOR)
masseyfarm is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 12:14 PM   #41
Don't forget your cat nap
 
Ag&Au's Avatar

 
Port Orchard , Washington
Join Date: May 2009
Posts: 4,463
Images: 1
Quote:
Originally Posted by masseyfarm View Post
I was trying to answer another thread when it happened. I just closed the page and reopened AF from my favourites.

Dave

I see the problem. You misspelled favorites. You have to go to that mysterious web site cdn.airforums.com instead of www.airforums.com.


Your case is now closed. If you require further assistance go to:


www.thiswontwork.com use password thisWonteiTher (hold down shift key for first 3 and last 4 characters of password) Do not reveal this to anyone else or they will also be unable to access the site.


Glad to help,


Ken
__________________
Ag&Au is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 12:51 PM   #42
65th Anniversary CLIPPER
 
masseyfarm's Avatar
 
1996 36' Clipper Bus
Tub City , British Columbia
Join Date: May 2009
Posts: 3,181
Images: 49
Thanks Ken! At least that site. ( www.thiswontwork.com ) did not give me any security warnings.

Dave


Quote:
Originally Posted by Ag&Au View Post
I see the problem. You misspelled favorites. You have to go to that mysterious web site cdn.airforums.com instead of www.airforums.com.


Your case is now closed. If you require further assistance go to:
www.thiswontwork.com


use password thisWonteiTher (hold down shift key for first 3 and last 4 characters of password) Do not reveal this to anyone else or they will also be unable to access the site.


Glad to help,


Ken
__________________

__________________
"LOVE and LOSS, are two of the greatest emotions one can experience. -- I went to school to learn about "WHAT GOES UP MUST COME DOWN" but I had to live my life to learn the lesson of: 'WITH LOVE THERE WILL BE SORROW'."
David Stewart. (after loosing my NAVIGATOR)
masseyfarm is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My rebellious step pxlchk1 All Argosy Trailers 3 09-12-2012 09:40 PM
Collecting Emoticons AirstreamGypsy Off Topic Forum 11 08-08-2006 06:57 PM
Lots of emoticons (smileys) Rog0525 Forum Admin, News and Member Account Info 8 03-29-2005 08:52 PM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by



Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.