Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-09-2010, 03:43 PM   #1
4 Rivet Member
 
RankAm's Avatar

 
1956 22' Flying Cloud
Dallas , Texas
Join Date: Jan 2008
Posts: 256
Images missing from some messages

Recently (within the last week or two), I have started to note that some messages do not contain the photo image/s that were in the original message. Is there an explanation for this? Thanks, Hank
__________________

__________________
RankAm is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 04:02 PM   #2
Rivet Master
 
wheel interested's Avatar
 
2007 23' International CCD
Lapeer , Michigan
Join Date: Oct 2003
Posts: 7,039
I saw that today in a thread too. Only the picture placeholders displayed if they were the uploaded pictures. I think linked pictures were displaying normally.
__________________

__________________
Caroljb



photography
wheel interested is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 04:20 PM   #3
Site Team
 
Janet H's Avatar

 
1964 26' Overlander
1964 19' Globetrotter
Eastern , Washington
Join Date: Aug 2003
Posts: 11,867
Images: 90
Can you post some links to examples?
__________________
1964 Overlander | '08 Touareg V6
Current Project: 1964 Globetrotter

.
Let's have a polishing party: I'll supply the trailer and buffing supplies. BYOB (bring your own buffer)

AirForums Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 04:49 PM   #4
Rivet Master
 
wheel interested's Avatar
 
2007 23' International CCD
Lapeer , Michigan
Join Date: Oct 2003
Posts: 7,039
I am not positively certain which thread but I thought it was the photo contest one which is displaying perfectly now.

http://www.airforums.com/forums/f415...tml#post806701
__________________
Caroljb



photography
wheel interested is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 05:01 PM   #5
Rivet Master
 
VIKING's Avatar
 
1955 22' Flying Cloud
Boulder Creek , California
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,177
I've also noticed this lately. I'll try to find an example.....
__________________
VIKING is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 06:59 AM   #6
4 Rivet Member
 
RankAm's Avatar

 
1956 22' Flying Cloud
Dallas , Texas
Join Date: Jan 2008
Posts: 256
I just looked at http://www.airforums.com/forums/f71/...tml#post675384, and the image was missing (but there was a space for it). Hank
__________________
RankAm is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 07:10 AM   #7
CLOUDSPLITTER Phone home
 
ROBERT CROSS's Avatar

 
2003 25' Classic
Zanadude Nebula , WNY
Join Date: Jun 2007
Posts: 10,804
Images: 1
Sometimes all I get is a little box with a red X inside....won't open.
__________________
So when is this..."old enough to know better" supposed to kick in?
ROBERT CROSS is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 07:56 PM   #8
Rivet Master
 
MarkR's Avatar
 
1951 21' Flying Cloud
1960 24' Tradewind
Folsom , California
Join Date: Dec 2003
Posts: 687
Images: 12
It now happens the majority of the time for me . . . I'll attach a screen shot of what I see . . . hopefully the image shows up.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	AirForumThread.JPG
Views:	84
Size:	162.9 KB
ID:	97124  
__________________

Aluminumbskull with Led Balloon in Drag
***
Birch Plywood and Aluminum go together like
Peanut Butter and Chocolate
MarkR is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 08:45 PM   #9
Rivet Master<br><img src="/ugala/forums/images/5rivet.gif">
 
CanoeStream's Avatar

 
2006 25' Safari FB SE
St. Cloud , Minnesota
Join Date: Aug 2003
Posts: 13,279
Images: 19
Blog Entries: 3
I show the images being sent from our server ...
Click image for larger version

Name:	2333.jpg
Views:	92
Size:	109.7 KB
ID:	97125

At some point in time there may have been an interruption to your computer downloading the image. That mis-load is stored in your cache (temporary internet files) and may be stuck displaying in spite of your repeated loading the page. Let's have you clear your cache to start with a clean download from the site.
  • In IE go to your 'Tools' menu, 'Delete Browsing History,' and delete 'Temporary Internet Files' only. or
  • In Firefox go to your 'Tools' menu, 'Clear Recent History,' select 'Cache' only and then click Clear.
Just do the cache (temporary internet files). More than that you might find annoying. Don't clear cookies.

I have to google for Safari but instructions to do the same are here.

Then go back and reload the original page where you had the problem. That work?
__________________
Bob

5 meter Langford Nahanni

CanoeStream is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2010, 05:56 AM   #10
CLOUDSPLITTER Phone home
 
ROBERT CROSS's Avatar

 
2003 25' Classic
Zanadude Nebula , WNY
Join Date: Jun 2007
Posts: 10,804
Images: 1
That post displayed the same for me also, it did open when I clicked on it.
__________________
So when is this..."old enough to know better" supposed to kick in?
ROBERT CROSS is online now   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 07:20 AM   #11
4 Rivet Member
 
RankAm's Avatar

 
1956 22' Flying Cloud
Dallas , Texas
Join Date: Jan 2008
Posts: 256
CanoeStream, I did what you recommended regarding Internet Explorer, but the problem continues for me. Hank
__________________
RankAm is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 08:23 AM   #12
Rivet Master
 
C Johnson's Avatar
 
1965 17' Caravel
Butte , Montana
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,181
Images: 326
Send a message via MSN to C Johnson Send a message via Yahoo to C Johnson
Quote:
Originally Posted by MarkR View Post
It now happens the majority of the time for me . . . I'll attach a screen shot of what I see . . . hopefully the image shows up.
I get the same thing as Mark R. is getting. Not all the time though. I thought it was just me until I saw this thread.
__________________
Chris AIR # 7276, WBCCI # 7276, TAC OR - 8
Photos of Project 2k5
Project 2k5
Life is a journey, not a destination
C Johnson is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 12:00 PM   #13
Site Team
 
Aage's Avatar
 
1974 31' Sovereign
Ottawa , ON
Join Date: May 2008
Posts: 11,165
Images: 25
Same issues here. Once I click on an image with the red "X" it opens, and if I leave that thread and come back, it opens all on its own.

But this happens frequently on the forums.
__________________
If it's to be, it's up to me.
Aage is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 12:33 PM   #14
2 Rivet Member
 
Utahgoldrup's Avatar
 
1991 25' Excella
Salt Lake City , Utah
Join Date: Mar 2008
Posts: 98
This same thing has been happening to me as well, I thought at first it may just happen on my work computer but at home, same thing happens. I have been using the right mouse button, clicking it once brings up a menu and you can shoose to "Show Picture" or open in a new window, it's a pain but it works.
__________________

__________________
Utahgoldrup is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding Images willyd Forum Admin, News and Member Account Info 7 12-03-2008 09:05 PM
Images not uploading Rog0525 Forum Admin, News and Member Account Info 4 08-15-2004 04:08 PM
free AS images?? eubank Forum Admin, News and Member Account Info 15 03-12-2004 11:23 AM


Virginia Campgrounds

Reviews provided by



Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.