Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-02-2014, 10:56 AM   #1
Rivet Master
 
1981 31' Excella II
New Market , Alabama
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,607
How does one find a moderator?

I am having trouble posting photos that are hosted on my web sight. I just post the link using the photo button and it does not work.

Perry
__________________

__________________
perryg114 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 10:57 AM   #2
Moderator
 
DKB_SATX's Avatar

 
1975 Argosy 24
1976 Argosy 28
Fort Worth , Texas
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,508
Blog Entries: 7
At the bottom of the Portal page there's a list of who's logged in presently. Moderators' usernames appear in bold print there.

Where's the post with the bad image? I'll look and see if it picked the wrong tags for the URL or there's some other issue I might recognize.
__________________

__________________
— David

Il Carriaggio — 1975 Argosy 24 | Il Progetto — 1976 Argosy 28 Center Bath | WBCCI# 15566

He has all of the virtues I dislike and none of the vices I admire. — Sir Winston Churchill
DKB_SATX is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 11:01 AM   #3
Rivet Master
 
1981 31' Excella II
New Market , Alabama
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,607
They are working now. For some reason there is a delay. I assume that since the photo does not show up right away that something is wrong.

Perry
__________________
perryg114 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 11:05 AM   #4
Moderator
 
DKB_SATX's Avatar

 
1975 Argosy 24
1976 Argosy 28
Fort Worth , Texas
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,508
Blog Entries: 7
Actually, I found the post on my own and fixed your links.

It was a paste problem, most likely. When you click the "insert photo" button you'll see the text "http://" already in the box and already selected. If you just paste into that, it would overwrite that with the url for your photo. It looks like you clicked at the beginning of the field which deselected the existing "http://" and then pasted in your URL in front of that.

I just edited the post and deleted the trailing "http://" from each of the URLs and your photos displayed.
__________________
— David

Il Carriaggio — 1975 Argosy 24 | Il Progetto — 1976 Argosy 28 Center Bath | WBCCI# 15566

He has all of the virtues I dislike and none of the vices I admire. — Sir Winston Churchill
DKB_SATX is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 12:05 PM   #5
Rivet Master
 
1981 31' Excella II
New Market , Alabama
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,607
You mean the "http://" was at the end of the link? I tried to select it so that is would paste over it not append to it. Thanks for helping

Perry
__________________
perryg114 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 12:07 PM   #6
Rivet Master
 
1981 31' Excella II
New Market , Alabama
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,607
I think there are some bad links on this page as well.

http://www.airforums.com/forums/f4/s...-119687-5.html

Perry
__________________
perryg114 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2014, 12:26 PM   #7
Moderator
 
DKB_SATX's Avatar

 
1975 Argosy 24
1976 Argosy 28
Fort Worth , Texas
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,508
Blog Entries: 7
You're right, same problem.

For me (using Chrome in either OSX or Windows7) when the dialog box opens after clicking the insert-image icon, "http://" is already selected, so if I just paste into the dialog box that opened without clicking anything, it inserts the URL I've already selected in place of the preset text in the dialog box.
__________________

__________________
— David

Il Carriaggio — 1975 Argosy 24 | Il Progetto — 1976 Argosy 28 Center Bath | WBCCI# 15566

He has all of the virtues I dislike and none of the vices I admire. — Sir Winston Churchill
DKB_SATX is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to find Grandpa's Old Airstream...can I find it with Serial Number?? Jakescheid Our Community 13 11-22-2011 11:01 AM
Why Does My A/S say one thing on one side and something else on the other Angel73 Title, VIN & Registration 3 05-12-2006 09:46 AM
Want to be a moderator? Andy R Our Community 1 10-20-2002 08:17 PM
Your moderator mwilleford Airstream Trailer Forums 1 04-07-2002 11:14 AM





All times are GMT -6. The time now is 03:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Airstream is a registered trademark of Airstream Inc. All rights reserved. Airstream trademark used under license to Social Knowledge LLC.
Modal Click